digieyelogo

DigiEye

Τρόποι συνεργασίας

Γίνε Freelancer

Γίνε Freelancer

Μέσα από την πλατφόρμα μας θέλουμε να δώσουμε το βήμα σε όσους έχουν τις γνώσεις, ανεξάρτητα πιστοποιήσεων και είναι δημιουργικοί να ασχοληθούν με αυτό που αγαπούν. Mας ενδιαφέρει οι υπηρεσίες που μπορείς να προσφέρεις να είναι προσεγμένες και να χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, ανεξάρτητα από την προϋπηρεσία που έχεις. Πιστεύεις πως μπορείς να ενταχθείς στην ομάδα μας ως freelancer; Μη χάνεις χρόνο. Στείλε μας το βιογραφικό σου και ένα άτομο από την ομάδα μας θα έρθει σε επαφή μαζί σου, ώστε να δούμε τα περιθώρια συνεργασία μας.
Afilliate Marketer

Afilliate Marketer

Affiliate marketer είναι ο συνεργάτης ο οποίος προωθεί τις υπηρεσίες μιας εταιρείας και αμείβεται αναλογικά με τις πωλήσεις. Άρα αντιλαμβανόμαστε ότι το ποσό που μπορεί να φτάσει κάποιος δεν έχει ταβάνι. Ωστόσο είναι μια εργασία την οποία δεν μπορεί να κάνει ο καθένας. Εάν θέλεις και πιστεύεις ότι μπορείς να γίνεις σταθερός συνεργάτης μας στείλε μας μήνυμα και ένα άτομο από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σου, ώστε να σε ενημερώσει και να δούμε εάν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας.


Προώθηση μέσω E-shop

Προώθηση μέσω E-shop

Προώθησε το προϊόν σου μέσα από το e-shop μας! Έχεις κάποιο προϊόν το οποίο συσχετίζεται με την επιχειρηματικότητα και πιστεύεις ότι αξίζει να προωθήσεις, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο και που να το προβάλεις; Κανένα πρόβλημα! Για αυτό το λόγο είμαστε εδώ.Στείλε μας μήνυμα με την παρουσίαση του προϊόντος σου (πχ.σεμινάριο, ebook κτλ) Η ομάδα μας θα το αξιολογήσει και έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σου.



Whitelabel

Whitelabel

Ζούμε σε μια εποχή που η διαδικτυακή παρουσία μιας επιχείρησης είναι καταλυτική για την βιωσιμότητά της και την ανάδειξή της απέναντι στον ανταγωνισμό. Μέσω της υπηρεσίας Whitelabel της DigiEye, μπορείς να παρέχεις υπηρεσίες δημιουργίας ιστοσελίδας και eshop στους πελάτες σου χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις ή την πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού! Η ομάδα μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το κατασκευαστικό κομμάτι του project χωρίς να φαινόμαστε πουθενά.



Ενδιαφέρομαι
για συνεργασία |

el